Wednesday 21 December 2016

The Year of the English Language



У відповідь на наказ президента України про оголошення поточного року роком англійської мови та з метою популяризації вивчення англійської мови у стінах навчального закладу були проведені наступні заходи: позакласні заходи та відкриті уроки за календарно-тематичним плануванням; роз’яснювальні бесіди та презентації щодо популяризації мови та мотивації до її свідомого вивчення.
Протягом року учнів та вчителів школи було проінформовано про існуючі можливості вивчення мови самостійно. В період літнього табору в школі працювала літня мовна група. Діти з задоволенням відвідували цікаві нестандартні уроки, де вони мали змогу проявити себе та в ігровій формі навчитися багато нового. Для мотивування, протягом року проводилися презентації фільмів та мультфільмів англійською мовою.
Популярне в англомовних країнах свято Helloween принесло дітям багато задоволення, адже вони мали можливість нібито побувати за кордоном. Деякі учні зголосилися взяти участь в мовному конкурсі Гринвіч. В рамках районного плану проведення семінарів, в нашій школі пройшов англомовний семінар-практикум для вчителів англійської мови району.

З метою впровадження інтерактивних, інноваційних методів навчання протягом року учням в якості позакласної роботи давалося завдання зняти відеоролики на різноманітну тематику з озвучуванням на англійській мові. В школі було проведено шкільний етап олімпіади, а найкращі учні поїхали на районну олімпіаду. 

No comments:

Post a Comment